"Naai"-atelier

Workaholics hebben een dieper – of toch in elk geval drukker – seksleven dan personen die minder werken. Juist?

Brussel. Aangeleverd door vergelijker van datingsites Lovelab.be

Tot die conclusie komt een onderzoek van datingsite c-dating na een onderzoek bij meer dan 5.600 mensen in 11 landen, waaronder ook België. De studie beweert dat het aantal gepresteerde uren rechtevenredig is met het aantal keren dat u seks bedrijft per week.

onderbroekU bent niet overtuigd? Niet geheel ten onrechte. Dezelfde organisatie publiceerder eerder deze maand de vaststelling dat mannen die stofzuigen meer frequent van bil gaan dan heren die de afwas doen.

Ook seksuologe Rika Ponnet van Duet-relatiebemiddeling bestempelt de bepalingen van C-dating als volstrekte ‘apekool’. “Het is eerder net het omgekeerde”, uit Rika Ponnet. “Wie meer dan gemiddeld werkt, heeft niet zelden ook veel stress en de seksuele relatie is vaak een van de eerste dingen die ervan afziet en eronder doorgaat. Al kan het ook omgekeerd zijn: mensen die problemen hebben in hun relatie, geven zich vaak over aan het werk. Ik zeg niet dat iedereen met een drukke job een slecht seksleven heeft, maar ‘te hard werken’ wordt in de meeste van de relaties eerder als een complicatie gezien.”

C-dating is duidelijk met de cijfers. Eigenlijk hoeft het ons niet te verbazen. C-dating is een website voor buitenechtelijke avontuurtjes. De personen die de enquête hebben ingevuld horen vanzelfsprekend tot de doelgroep van ‘avontuurtjeswebsite’ c-dating en zijn dus meer dan gemiddeld geïnteresseerd in een minnaar of minnares. “Dat zal heus de duiding zijn”, zegt Ponnet. “Als je niet spreekt over seks binnen je vaste relatie, maar eerder over een wip op kantoor, dan levert de extra tijd op het werk natuurlijk ook extra wippen op.”

Gaat u van bil met een collega dan zal u bevestigend knikken op dit onderzoek. In alle andere gevallen, dit even negeren en doorgaan met uw leven. Met de uitgespaarde tijd kan u in elk geval dan een mooi toneelstuk over overspel binnen verhoudingen en relaties meepikken.

 

Geef een reactie